Begues canvia més de 300 punts de llum de la via pública

01/08/2017 - 16:26

L'Ajuntament de Begues continua la seva aposta de promoure l'ús de la tecnologia LED a l'enllumenat públic.

En total s'ha actuat sobre 307 punts de llum, cosa que suposarà al consistori un estalvi anual de 82.878 kW/h equivalent a 17.238 euros.

Al llarg dels darrers mesos s'ha procedit a la implantació de noves llumeneres a l'avinguda de la Costeta i al seu entorn, a Cal Vidu, al carrer Pinyons i adjacents, al carrer València i al seu entorn, un tram de Mas Pasqual i en un tram del carrer Camp dels Prats.

La tecnologia LED presenta nombrosos avantatges respecte a les fonts de llum incandescents com els fanals tradicionals, com ara tenir un consum d'energia menor, durar més, no emetre tanta calor o estar exemptes de components nocius per al medi ambient com el mercuri, entre altres.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'enllumenat de la rotonda d'entrada al nucli antic de Castellví de Rosanes es passa a tecnologia LED i consumirà un 80% menys.

Notícia
Es preveu un estalvi del 80%

L’Ajuntament d’Alcarràs va iniciar el mes de febrer els treballs associats a la renovació de l’enllumenat públic del municipi i la substitució de les gairebé 1.600 làmpades de vapor de sodi actualment en servei per d’altres tantes amb tecnologia LED que permetran reduir en més d’un 80% la factura dels consums d’energia associats a l’enllumenat públic.

Notícia

L’objectiu és millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat i reduir l’impacte ambiental minvant les emissions de CO2. El canvi a tecnologia LED també permet tenir les instal·lacions d'enllumenat monitoritzades, de manera que es pot respondre més eficaçment en cas d'avaries o incidències i a l'hora de millorar el manteniment.

Butlletí