Alella amplia l'enllumenat LED a una seixantena de punts de llum per estalviar energia

18/05/2022 - 08:49

Aquest mes de febrer s'han enllestit els treballs de substitució d'una seixantena de projectors i llumeneres pel punt de llums LED que permetran un estalvi energètic del 54%.

Els treballs han estat realitzats per l'empresa SECE SA, concessionària de l'enllumenat públic d'Alella, per un import de 42.000 euros dins les actuacions adreçades a millorar l'eficiència energètica i reduir el consum en l'enllumenat de la via pública que l'Ajuntament dur a terme periòdicament. En concret s'han substituït els punts de llum d'una desena de carrers, parcs i places del municipi: plaça de Can Lleonart, Plaça de l'Ajuntament, parc del carrer Catalunya, parc dels Drets Humans, parc de Can Sors, plaça d'Antoni Pujadas, carrer de la Selva, carrer Llorer, l'aparcament de l'Hort de la Rectoria i l'aparcament del carrer Maresme.

Aquesta actuació s'afegeix al projecte de renovació de l'enllumenat públic de Nova Alella que es va realitzar l'any 2020 amb una inversió de 113.360 euros. 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

La Junta de Govern Local ha encarregat a l’empresa Electricitat Boquet, com a adjudicatària del servei de manteniment de l’enllumenat municipal, que dugui a terme la substitució de les actuals lluminàries públiques dels veïnats de Sant Berger, la Vinya i la Molassa.

Notícia
1.300 llumeneres amb una inversió conjunta d’1,9 milions

L’Ajuntament de Mataró ja té en marxa els treballs dels 8 projectes de renovació i millora de quadres d’enllumenat que es preveia executar aquest 2022. Amb les inversions que s’han anat executant, l’enllumenat consumeix ara un 40 % menys d’energia que al 2015.

Article

Comença el projecte de desenvolupament d’una nova planta de fred d’alta eficiència a la Zona Franca que permetrà aprofitar el fred residual del procés de regasificació del gas natural liquat d’Enagás. A través de la Xarxa d’Ecoenergies Barcelona, la nova xarxa de fred estarà operativa al novembre del 2023 i permetrà cobrir necessitats de refrigeració a Mercabarna i el Port.

Butlletí