Agramunt instal·larà dos punts de càrrega de vehicles elèctrics per fomentar-ne l'ús

Font: Segre.com

15/03/2018 - 14:22

© El lloc on s'instal·laran els punts de càrrega a Agramunt. SEGRE TÀRREGA

L’Ajuntament d’Agramunt ha tret a concurs la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics amb l’objectiu d’oferir aquest servei als seus usuaris, que cada vegada són més, i fomentar-ne l’ús.

Està previst que s’instal·lin dos punts de recàrrega amb quatre preses a la plaça Fondandana, als espais d’estacionament que es troben a prop de l’estació d’autobusos. Segons l’alcalde, Bernat Soléés important que aquests punts estiguin situats a prop del nucli urbà perquè els vehicles elèctrics necessiten entre mitja hora i una hora per carregar-se i els usuaris aprofiten aquell temps per menjar o fer turisme per la localitat”. Segons Solé, “el punt escollit és ideal, perquè és a prop de la C-14 i del centre”. El concurs va ser aprovat durant l’últim ple del consistori.

Durant els pròxims dies, les empreses que hi estiguin interessades podran presentar la seua oferta i el consistori tindrà en compte la proposta que resulti més econòmica i aquella que habiliti també un punt de connexió elèctric, necessari per a les fires. La concessió serà de quinze anys prorrogables a quinze anys més.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

La prova es farà amb una unitat de cada tipus de vehicle i, en funció del rendiment, es valorarà la incorporació progressiva d’aquests models elèctrics al servei de recollida.

Butlletí