Agramunt instal·larà dos punts de càrrega de vehicles elèctrics per fomentar-ne l'ús

Font: Segre.com

15/03/2018 - 14:22

© El lloc on s'instal·laran els punts de càrrega a Agramunt. SEGRE TÀRREGA

L’Ajuntament d’Agramunt ha tret a concurs la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics amb l’objectiu d’oferir aquest servei als seus usuaris, que cada vegada són més, i fomentar-ne l’ús.

Està previst que s’instal·lin dos punts de recàrrega amb quatre preses a la plaça Fondandana, als espais d’estacionament que es troben a prop de l’estació d’autobusos. Segons l’alcalde, Bernat Soléés important que aquests punts estiguin situats a prop del nucli urbà perquè els vehicles elèctrics necessiten entre mitja hora i una hora per carregar-se i els usuaris aprofiten aquell temps per menjar o fer turisme per la localitat”. Segons Solé, “el punt escollit és ideal, perquè és a prop de la C-14 i del centre”. El concurs va ser aprovat durant l’últim ple del consistori.

Durant els pròxims dies, les empreses que hi estiguin interessades podran presentar la seua oferta i el consistori tindrà en compte la proposta que resulti més econòmica i aquella que habiliti també un punt de connexió elèctric, necessari per a les fires. La concessió serà de quinze anys prorrogables a quinze anys més.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
20/11/2021 - 00:00
Arc de Triomf, Barcelona
Notícia

TMB contracta a Endesa X - Dominion la construcció dels carregadors utraràpids de l’H12 i la V15 i el manteniment de la infraestructura durant cinc anys per 4,6 milions d’euros

Article

La Generalitat de Catalunya ha publicat el passat 27 de setembre la convocatòria de l'any 2021 per a la concessió de subvencions del Programa d'incentius a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III

Butlletí