Agramunt instal·larà dos punts de càrrega de vehicles elèctrics per fomentar-ne l'ús

Font: Segre.com

15/03/2018 - 14:22

© El lloc on s'instal·laran els punts de càrrega a Agramunt. SEGRE TÀRREGA

L’Ajuntament d’Agramunt ha tret a concurs la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics amb l’objectiu d’oferir aquest servei als seus usuaris, que cada vegada són més, i fomentar-ne l’ús.

Està previst que s’instal·lin dos punts de recàrrega amb quatre preses a la plaça Fondandana, als espais d’estacionament que es troben a prop de l’estació d’autobusos. Segons l’alcalde, Bernat Soléés important que aquests punts estiguin situats a prop del nucli urbà perquè els vehicles elèctrics necessiten entre mitja hora i una hora per carregar-se i els usuaris aprofiten aquell temps per menjar o fer turisme per la localitat”. Segons Solé, “el punt escollit és ideal, perquè és a prop de la C-14 i del centre”. El concurs va ser aprovat durant l’últim ple del consistori.

Durant els pròxims dies, les empreses que hi estiguin interessades podran presentar la seua oferta i el consistori tindrà en compte la proposta que resulti més econòmica i aquella que habiliti també un punt de connexió elèctric, necessari per a les fires. La concessió serà de quinze anys prorrogables a quinze anys més.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Article

Expoelectric és l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d'Europa. Durant el cap de setmana del 2 i 3 de novembre va celebrar la seva 9a edició a l'Arc de Triomf de Barcelona.

Butlletí