Acabada la instal·lació solar fotovoltaica al Casal Cultural d'Ullastrell

31/10/2022 - 12:51

La instal·lació, finalitzada el passat 23 de setmbre, a càrrec exclusiu del pressupost municipal de l'Ajuntament, té un cost de 29.947,50 (IVA inclòs), que s'amortitzaran amb 3 anys.

S'han instal·lat un total de 50 plaques i 23kWp. Aquesta instal·lació permetrà estalviar 131,52TgCO2/any, l'edifici tindrà una autosuficiència elèctrica del 40,75%. De l'energia produïda per les plaques solar se n'aprofitarà un 78,12% i la resta s'injectarà a la xarxa pública per tal de poder ser compensada a la factura elèctrica mensual i, per tant, aconseguir un estalvi econòmic. Aquesta acció ajuda a fer el canvi energètic a Ullastrell cap a les energies verdes, aviat també s'hi sumarà una instal·lació fotovoltaica a la llar d'infants el Cucut.

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Iniciades les obres de la instal·lació fotovoltaica al sostre de la pista poliesportiva que es convertirà en la comunitat energètica d'Ullastrell.

Notícia

A Ullastrell, com en molts d'altres municipis del país, ha continuat creixent l'interès de les veïnes i veïns en a instal·lació d'energia solar fotovoltaica als seus habitatges. Ha augmentat en més d'un 800% la potència de generació d'energia fotovoltaica en un any.

Article

L'Associació de Municipis de la Riera de Caldes estrena un vídeo promovent la Transició Energètica del territori, en especial, en les empreses situades als polígons industrials.

Butlletí