250 nous punts de llums LED a Begues

19/03/2023 - 07:50

L'Ajuntament de Begues pràcticament disposa de tot l'enllumenat públic amb tecnologia eficient.

L'Ajuntament de Begues ha completat la substitució de l'enllumenat públic de Begues Parc. En concret, s'han canviat 250 punts de llum de vapor de sodi per uns amb tecnologia LED, més respectuosa amb el medi ambient i menys costosa econòmicament.

Un cop acabada la substitució, Begues frega el 100% de l'enllumenat públic amb aquesta tecnologia més eficient, amb un menor consum d'energia, menys emissions nocives a l'atmosfera i més durabilitat, entre altres.

D'aquesta manera, Begues fa palès la lluita del municipi per incrementar l'estalvi energètic i l'ús d'energies sostenibles, tot sent un municipi capdavanter en la implantació massiva d'aquesta tecnologia en l'enllumenat públic i en altres equipaments municipals.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Entre finals de desembre i durant el mes de gener, se substituiran 1.389 lluminàries de tecnologia de descàrrega de la via pública per noves lluminàries LED. L'acció reduirà la potència instal·lada (i el consum energètic) a més de disminuir la petjada de carboni en unes 102 tones/any.

Article

Una nova caldera donarà servei als habitatges del barri de l’Escorxador.

Article

El 31% dels punts de llum de Barcelona són LED, el qual suposa un estalvi de 1.700 tones de CO2.

Butlletí