Dades del medi ambient a Catalunya 2023

21/02/2024 - 09:00

El llibret Dades del medi ambient a Catalunya presenta les dades estadístiques ambientals bàsiques anuals des de l’any 1993 (edició de 1994).

Enguany, el llibret Dades del medi ambient a Catalunya arriba al 30è aniversari sense cap interrupció. És l’única publicació de dades estadístiques ambientals que edita la Generalitat de Catalunya en què es pot seguir l’evolució de la informació ambiental més rellevant, que està a les mans de l'Administració ambiental catalana des de l’any 1994, en el llavors antic Departament de Medi Ambient creat l’any 1991.

Les 45 pàgines d’aquest llibret aporten continguts eminentment visuals, constituïts per gràfics, mapes i taules, i amb format digital i en paper.

D’altra banda, les dades estadístiques ambientals bàsiques més rellevants també es publiquen a l’apartat web d’Estadístiques i indicadors ambientals, amb l’objectiu concret que puguin ser consultades i descarregades en un format estàndard sense cap restricció.

 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

En aquest vídeo de l'ACA ens parlem de quin és el camí que ha de fer l'aigua, des que es capta del riu, de l'aqüífer, o bé es rep des d'una dessalinitzadora, abans que arribi a la teva aixeta. Un procés llarg i complex que ens ajuda a prendre consciència del valor que té l'aigua en la nostra vida.

Article

Butlletí