Curs 'Visió holística de la sostenibilitat a la indústria: energia, aigua, residus i recursos'

dilluns, 27 novembre, 2023 - 09:00 a dimarts, 6 febrer, 2024 - 13:30
En línia i presencial al Centre Tecnològic Leitat (Carrer Innovació, 2, 08225, Terrassa)El Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya, juntament amb els clústers Catalan Water Partnership, i el Packaging Cluster posarà en marxa aquesta tardor el curs 'Visió holística de la sostenibilitat a la indústria: energia, aigua, residus i recursos', que també comptarà amb la direcció acadèmica i experiència formativa d'experts vinculats a Leitat Technological Center.
L'objectiu d'aquesta formació, que consta de 8 sessions (30 h) en format híbrid, és proporcionar un coneixement holístic de la sostenibilitat aplicada a la indústria des de diferents àmbits: energètic, aigua i residus. D'aquesta manera, en finalitzar el curs, els participants seran capaços d'integrar noves eines per aplicar la sostenibilitat en la seva empresa, o elaborar un full de ruta en aquest àmbit dins la seva organització.

La formació va dirigida a professionals i tècnics d'empreses o entitats que formin part de l'ecosistema dels tres clústers que vulguin ampliar els seus coneixements en l'àmbit de la sostenibilitat.

L'inici del curs serà el pròxim 27 de novembre, amb una sessió dedicada a la Introducció transversal de la sostenibilitat aplicada a la indústria. Les classes presencials es faran a la seu del Centre Tecnològic Leitat (Carrer Innovació, 2, 08225, Terrassa).

Inscripcions
Més informació

 


 

Categories: 
Economia
Energia
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Aquesta taula vol ser una eina que permeti coordinar les polítiques municipals i catalanes per abordar els reptes que planteja la transició energètica. 

Article

La campanya «Treu-te la roba» vol incentivar el reciclatge del residu tèxtil els 120 contenidors taronges que hi ha repartits per tota la ciutat de Terrassa. 

Butlletí