Equilibri natural i actes incívics

16/05/2023 - 08:31


Quan visites un espai natural, tot el que hi fas té un impacte. Informa’t sobre quines activitats s’hi poden dur a terme i les recomanacions a seguir perquè no es noti que hi has passat.


Equilibri natural: a la natura, els actes incívics no hi caben

La campanya Equilibri natural proposa bones pràctiques, senzilles i concretes, que la ciutadania pot adoptar per planificar la seva visita a la natura. L’objectiu és informar sobre el valor dels espais naturals, fomentar la conservació i la protecció d’aquests espais i afavorir l’equilibri entre l’ús social i l’ús públic.

És una campanya del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, amb la col·laboració de l’Agència de Turisme de Catalunya, el Cos d’Agents Rurals, Ferrocarrils de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida.

Podeu veure tots els vídeos amb consells sobre les aglomeracions, els animals de companyia, practicar esport o recol·lectar elements als espais naturals, entre d'altres, a la llista de reproducció de Youtube.

 


 

Relacionats

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Butlletí