«Soc Sostenible» a Sant Sadurní d'Anoia

11/05/2023 - 08:15

Campanya «Soc Sostenible» per reivindicar el consum responsable i el comerç local. Durant el mes de maig l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i SOM Sant Sadurní organitzaran diverses activitats de dinamització al carrer i sorteigs.

L’Ajuntament i l’entitat de comerç, empreses i serveis SOM Sant Sadurní impulsen la campanya «Soc sostenible. Compra amb valors a Sant Sadurní d’Anoia» en el marc del pla de dinamització anual que desenvolupen conjuntament, i que vol potenciar el comerç local i el mercat dels dijous i els dissabtes, i incentivar el consum sostenible des de la perspectiva del reciclatge, el reaprofitament i l’ús d’envasos reutilitzables.

Del 2 al 13 de maig tots els clients que facin compres al mercat i als establiments adherits a SOM Sant Sadurní podran prendre part en el sorteig de lots de productes del mercat i una targeta regal de 50 euros de SOM Sant Sadurní.  S'hi participarà fent ús de la targeta de fidelització de SOM Sant Sadurní i les butlletes que es podran dipositar a les urnes que es trobaran al mercat, a l’oficina de SOM Sant Sadurní o a la Fassina de Can Guineu.

Per cada acció de compra s’obsequiarà a tots els clients, fins a exhaurir les existències, amb una bossa reutilitzable de tela, per fomentar la reducció de bosses d'un sol ús. 

També s’organitzarà un concurs a les xarxes socials que repartirà diversos premis entre tots aquells que publiquin imatges i segueixin els perfils de SOM Sant Sadurní i el Mercat.

Durant el mes de maig s’han programat activitats de dinamització al carrer.


Categories: 

Relacionats

Notícia

La coberta fotovoltaica de l'Ateneu ja cobreix en els primers mesos de funcionament el 25% de la demanda d'energia. L'estalvi estimat d'octubre a gener ha estat d'uns 3.000 euros com a resultat de l'autoconsum

Notícia

També treballaran la conscienciació sobre la sequera al voltant del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març.

Notícia

La iniciativa, impulsada per l'Ajuntament amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i Ecovidrio, pretén fomentar i facilitar la recollida d'aquesta fracció a bars, restaurants i establiments del sector

Butlletí