Concurs de Fotografia de Natura Urbana a Sant Vicenç de Castellet

03/05/2023 - 09:16

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha convocat una nova edició del Concurs de Fotografia de Natura Urbana que s'organitza en el marc de la Setmana de la Natura. 

El certamen començarà a rebre les propostes a partir del 22 de maig i fins al 5 de juny. A l'enllaç podreu consultar tota la informació del concurs, que compta amb la col·laboració de la Bibliotec i del col·lectiu Ecoxarxa.


 

Categories: 
Municipis: 
BagesSant Vicenç de Castellet
Etiquetes: 

Relacionats

Article

A partir de l’any 2025, tots els municipis hauran de tenir taxa diferenciada i no deficitària de residus que permeti implantar una taxa justa segons el comportament de cada llar en la gestió de residus. Sallent, conjuntament amb el Consorci del Bages per a la gestió de residus, implantarà aquest nou sistema a partir del 2024.

Article
Reconeixement a títol pòstum

Enguany el Congrés Acusticat va donar un segon premi #ACUSTICAT2024 a títol pòstum a Francesc Xavier Magrans, un dels referents de l'acústica al nostre país.

Article

Del 5 a l’11 de maig i en el marc de la celebració de la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2024) diverses deixalleries del Bages o del Vallès Oriental oferiran compost gratuït provinent de les restes orgàniques.

Butlletí