Les Franqueses canviarà 5.000 punts d'enllumenat públic per tecnologia LED

03/05/2023 - 10:00

La Diputació de Barcelona aprova una subvenció d'1.500.000 d'euros per poder fer l'actuació.

La Diputació de Barcelona ha aprovat una subvenció d'1.500.000 d'euros perquè l'enllumenat públic de tot el municipi passi a ser LED. Això suposa substituir totes les bombetes per tecnologia LED abans de finals de 2023 i aplicar sistemes de regulació que permetran la gestió astronòmica dels horaris d'encesa i apagada i l'adaptació de la intensitat de la il·luminació mitjançant la reducció del flux segons les necessitats. En definitiva, el canvi de sistema en 5.000 punts d'enllumenat públic permetrà disminuir la despesa en els conceptes de potència i d'energia elèctrica.

Aquesta acció és un dels quatre eixos per reduir la petjada mediambiental del municipi presentat a finals de l'any passat i que inclou també la millora de l'eficiència energètica als equipaments municipals, la instal·lació de plaques fotovoltaiques i la implantació de punts de càrrega per a cotxes elèctrics. Cadascun d'aquests punts es troba en diferent fase de desenvolupament.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La Diputació de Barcelona subvenciona el canvi amb 1.499.389 euros.

Notícia

L'Ajuntament està realitzant un estudi per a la implantació d'energies renovables els equipaments municipals.

Notícia

S'ha realitzat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici de la Biblioteca Frederica Montseny. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Canovelles fa un pas més en l'aposta per les energies renovables, la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Butlletí