Santpedor substitueix l’enllumenat de la zona esportiva pe LEDs

25/04/2023 - 09:51

Santpedor substitueix l’enllumenat de la zona esportiva a tecnologia LED i preveu un estalvi energètic de més del 70%.

L’Ajuntament de Santpedor ha realitzat aquest principi d’any una actuació integral de substitució de l’enllumenat de la zona esportiva municipal a tecnologia LED amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència energètica i fer front al canvi climàtic.

El canvi a enllumenat LED de la zona esportiva comprèn les instal·lacions del pavelló Rafa Martínez, el camp de futbol Josep Guardiola i les pistes de tenis. La substitució compta també amb un sistema de control que permet ajustar els nivells lumínics a les necessitats i així aconseguir millors nivells d’il·luminació i uniformitat. Aquesta actuació és una continuació de la qual també es va fer recentment, en què es va substituir per llums LED la il·luminació de la pista poliesportiva El Paller.

L’actuació està subvencionada íntegrament per la Diputació de Barcelona amb un import de gairebé 100.000€ i suposarà un estalvi energètic de més del 70%.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El consistori es beneficia dels ajuts de la Diputació de Barcelona amb una partida de 23.895 euros que millorarà l’eficiència energètica i la il·luminació a La Bauma, el Burés, el Baix Vilar i el pont de FGC al Raval del Jordi

Notícia

Es tracta d'una actuació que es troba dins d’un conjunt d’accions que preveuen la renovació integral i adequació a normativa de les instal·lacions

Notícia

En total es canviaran 2.510 lluminàries, se substituiran prop de 105 fanals i s’adequaran la totalitat dels quadres de llums existents al municipi. 

Butlletí