Velèctric, mostra del vehicle híbrid i elèctric a Reus

divendres, 21 abril, 2023 - 00:00 a dissabte, 22 abril, 2023 - 23:59
Reus

La mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, torna a la plaça de la Llibertat de Reus el divendres i dissabte 21 i 22 d’abril per exposar les principals novetats en mobilitat sostenible.

La setena edició del Velèctric, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, torna un any més per oferir als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids, i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges. La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per provar els vehicles. També s’hi trobaran les principals novetats en bicicletes elèctriques i patinets.

La fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen. Així, la mostra comptarà també amb un circuït per a petits i un espai de xerrades sobre  el món de la mobilitat sostenible.

Els expositors confirmats fins el moment són  Bormar Motos, Autoforum Tarragona, Taller del Patinete, Motor 23, Nima, Autoxandri, Baycar i Grupo Oliva. Hi haurà representació de les principals marques del mercat: Toyota, Lexus, Fiat, Mazda, Nissan, Hyundai, Ford, Silence, Audi, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Renault, Cupra, Skoda, Suzuki, Peugeot, Opel, BMW, Mini, Citroen, MG Honda, Yadea (motos), Seat Mo (motos), Fantic (bicicletes) i Zwheel (patinets).

La setena edició del Velèctric estarà oberta el divendres 21 d’abril, de 17:30 a 21:00h, i el dissabte, 22 d’abril, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00h.

Les novetats de la fira es podran seguir per les xarxes socials (facebook, twiter i instagram), amb el perfil @VelectricReus.


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La prova es farà amb una unitat de cada tipus de vehicle i, en funció del rendiment, es valorarà la incorporació progressiva d’aquests models elèctrics al servei de recollida.

Notícia

L’Ajuntament de Reus provarà els vehicles elèctrics de l’startup tarragonina Tecnovelero.

Article

El nombre d'usuaris ha estat de 935 amb més de 4 milions de minuts de recàrrega en total.

Butlletí