8a edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona i la 3a Fira de Roba Sostenible a Valls

dissabte, 22 abril, 2023 - 00:00 a 23:59
Valls

El Grup de Consum de La Bajoca organitza la 8a edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona i la 3a Fira de Roba Sostenible a Valls.

L’EcoFira se celebrarà dissabte 22 d’abril al carrer Carnisseria i Plaça de les Garrofes, on recentment s’ha inaugurat la nova botiga de La Bajoca). Acollirà productores i elaboradores agroecològiques, artesanes i de proximitat, proveïdores del Grup de Consum. La pretensió és que les cinc productores presentin els seus projectes i facin tastos o tallers dels seus productes.

Per altra banda, la Fira de Roba Sostenible comptarà amb 11 marques. També es podrà visualitzar un projecte impulsat per la Comunalitat de Valls que es troba als seus inicis: el Col·lectiu de dones cosidores. Totes les persones que s’apropin a la fira i vulguin adquirir algun producte, gaudiran de descomptes en les peces de roba. L’objectiu de la Fira de Roba Sostenible és presentar les alternatives que existeixen dins de la indústria tèxtil que reuneixin els criteris de proximitat, comerç just, ecologia i sostenibilitat, drets laborals, economia solidària i consum responsable.

La programació, que es desenvoluparà entre el 17 i el 22 d’abril, també ha previst tallers, exposicions i tastos.


 

Municipis: 
Categories: 
Ecològic

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Valls engega la campanya “Reomple’m” per promoure la reducció de residus

Notícia

Es fa als polígons industrials del Delta del Llobregat (Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans) · El projecte Ecoindústria proporciona suport i acompanyament a les empreses en processos de transformació cap a l'economia circular. Està impulsat pels ajuntaments de Castelldefels, Viladecans, Gavà, El Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, amb la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Notícia

Aigua! és el títol que acompanya la programació del segon semestre de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, encapçalada amb una suggestiva il·lustració d'una sirena fem les maletes, de Mar Torrano.

Butlletí