Dia Mundial de l'Aigua

Accelerem el canvi
18/03/2023 - 09:49

 

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. La campanya a escala internacional té com a lema Accelerem el canvi (Accelerating change).

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, us presentem el portal interactiu de recursos virtuals (L'Aigua per a mi) amb informació per valorar l'aigua i consells per estalviar-la i fer-ne un ús eficient.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí