Subvencions per a entitats

15/02/2023 - 08:30

La Diputació de Barcelona ha aprovat la convocatòria de subvencions per a entitats ambientals sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes i activitats destinades a l’educació i sensibilització ambiental i a la participació ciutadana.

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona celebrada el 9 de febrer del 2023 ha aprovat el dictamen de concessió d'aquestes subvencions mitjançant el procediment de concurrència competitiva. 

Les subvencions estan destinades a entitats ambientals sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes i activitats destinades a l’educació i sensibilització ambiental i a la participació ciutadana en  matèria d’acció climàtica, prevenció de residus plàstics i ecosistemes aquàtics continentals en  l’àmbit local dins de la província de Barcelona, per a l’exercici 2023-2024 i activitats realitzades a municipis de menys de 300.000 habitants.

Més informació a l'enllaç


 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Butlletí