L’Ajuntament de la Seu d’Urgell aprova el projecte de 39 nous horts socials al municipi

15/11/2022 - 10:00

S'ha aprovat el projecte de creació de 39 nous horts socials que s’ubicaran a la partida de Sant Ermengol del municipi urgellenc, a tocar de la nova zona d’autocaravanes, en un terreny llogat a llarg termini a la família Pallarès.

Aquest projecte passarà ara a disposició pública per a, seguidament, entrar en fase de licitació amb l’objectiu d’iniciar les obres a començament de l’any vinent, una vegada adjudicades les obres corresponents.

Val a dir que amb aquestes 39 noves parcel·les per al conreu d’horta, la capital alturgellenca multiplica per quatre el nombre d’horts socials. Aquestes noves parcel·les s’adreçaran, sobretot, a famílies vulnerables per a gaudi terapèutic i a gent gran. Actualment, la Seu compta amb 10 horts socials a la zona de l’Horta del Valira, que són conreats per persones grans.

Cal assenyalar que el terreny on hi ha ubicats aquests 10 horts situats a tocar del riu Valira són propietat de l’empresa IMMOBLES URG, SLU, i no municipals, com erròniament es va informar el passat 31 de maig. Des del mes de maig de 2010, aquesta empresa els va cedir en ús a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per a poder portar a terme el projecte d’horts socials. 
 


 

Relacionats

Notícia

En concret el Palau d’Esports, el Camp de futbol Emili Vicente i la pista polivalent.
 

Notícia

L’Ajuntament de La Seu d'Urgell ha dut a terme la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques en edificis municipals, en concret les escoles Albert Vives i Pau Claris de la Seu d’Urgell, l’escola de Castellciutat i a l’Arxiu comarcal de la Seu d’Urgell.

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Butlletí