20 equipaments municipals comptaran amb instal·lacions solars fotovoltaiques a Premià de Mar

13/11/2022 - 09:00

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Premià ha aprovat la licitació per a la redacció de projectes executius d'instal·lacions solars fotovoltaiques per autoconsum a 20 equipaments municipals. Un cop redactats els diferents projectes, és previst que al llarg de l'any vinent es procedeixi a la licitació per a la seva instal·lació.

En concret, els equipaments on s'ha previst ubicar aquestes instal·lacions són l’Escola Bressol Municipal "Els Gafarrons"; el Pavelló Poliesportiu Municipal, on hi haurà dos sistemes de plaques; la marquesina del Camp de Futbol Municipal; el dipòsit de vehicles; el cementiri; l'edifici Santa Tecla; la Fàbrica del Gas; el dipòsit d'aigua; la pèrgola de la parada de taxis; l'edifici de ca l'Escoda, on ja hi ha plaques solars; la masia de can Manent; el Centre Cívic del carrer de l'Esperança; l’Espai l'Amistat; la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, i les escoles Montserrat, La Lió, Sant Cristòfol de la Gran Via de Lluís Companys, El Dofí, Sant Cristòfol del carrer de Núria i Mar Nova.

A banda d'aquests projectes, cal afegir es troba en fase d'estudi el que es farà a l'edifici del CEM Premià.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
Panells a l'Ajuntament de Teià

Panells a l'Ajuntament de Teià

Mitjançant aquesta actuació, que se suma a les ja realitzades a l’edifici de l’Ajuntament i el poliesportiu, el municipi augmenta la seva aposta per l’autosuficiència i per reduir la importació d’energia procedent de la xarxa a partir de recursos renovables i autogestionables.

Notícia

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha col·locat una planta fotovoltaica de 8 quilowatts amb inversor de 10 quilowatts a les instal·lacions destinades a la brigada municipal

Notícia

Els edificis inventariats podran incorporar criteris de sostenibilitat energètica - amb condicions - en cas de ser rehabilitats, que s’intervingui per a donar-los un nou ús o bé per dotar-los d’activitat. També, tot i no emprendre cap iniciativa arquitectònica o urbanística, podran utilitzar les seves teulades com a base d’una instal·lació fotovoltaica.

Butlletí