Calaf aprova la compra de panells fotovoltaics per valor d’uns 70.000 €

10/11/2022 - 09:37

Calaf va celebrar el Ple d'octubre on els punts més destacats van ser l'aprovació de les noves ordenances fiscals per al 2023 i una modificació de crèdit per la compra de panells fotovoltaics per valor de 73.187,51€ a través de dues subvencions. 

Està previst que durant els 3 anys vinents l'Ajuntament faci una inversió de fins a 290.438 € en plaques. Aquesta primera instal·lació es col·locarà als dipòsits d'aigua per aprofitar-la per al bombament i emmagatzemar- la amb bateries. L'any que ve, està previst instal·lar-ne al CRO i a l'Escola que podran subministrar altres equipaments situats fins a un radi de 500 m. Finalment, també se n'instal·laran al magatzem de la brigada, el parc de bombers i la Casa Gimferrer.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article
Panell fotovoltaic (Kindl Media)

Panell fotovoltaic (Kindl Media)

Se'n beneficiaran unes catorze llars que han instal·lat panells fotovoltaics entre els anys 2020 i 2023

Notícia

Els edificis inventariats podran incorporar criteris de sostenibilitat energètica - amb condicions - en cas de ser rehabilitats, que s’intervingui per a donar-los un nou ús o bé per dotar-los d’activitat. També, tot i no emprendre cap iniciativa arquitectònica o urbanística, podran utilitzar les seves teulades com a base d’una instal·lació fotovoltaica.

Article

Caldes de Montbui lidera el rànquing d’ajuntaments de Catalunya amb més Potència Fotovoltaica Instal·lada col·lectiva amb 221 kW a l’octubre, per davant de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí