Parlem de... "Guia per elaborar el pla director d'un equipament d'educació ambiental"

dijous, 17 novembre, 2022 - 11:00 a 12:15
Can Serra (Rambla de Catalunya, 126, 08008 Barcelona) i en streaming via Youtube.


Dijous 17 de novembre, a les 11 h, al vestíbul de Can Serra es presenta la Guia per a elaborar el pla director d'un equipament d'educació ambiental municipal. També es pot seguir en streaming via Youtube.

La publicació aporta als responsables d'equipaments municipals d'educació ambiental els criteris per a redactar un pla director que planifiqui les seves activitats amb un nivell rigorós de qualitat i sostenibilitat.
 

  • Xesco Gomar, diputat president de l'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, donarà la benvinguda de l'acte.  
  • Mar Loire, tècnica de l'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, el presentarà i el moderarà.

Hi intervindran els coordinadors i redactors del llibre: 

  • Sara Batet, tècnica de l'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.
  • Gonçal Luna, tècnic de l'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. 

Participaran en el debat: 

  • Josep Valldeoriola, tercer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Tona, que presentarà el Centre de Referència d'Educació i Sensibilització Ambiental (CRESU), ubicat al Balneari Ullastres.
  • Josep Maria Calaf, tècnic de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, que presentarà el Pla director del Molí del Foix.
  • Blanca Martínez de Foix, cap de l'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, que presentarà el Pla director del Centre d'Estudis del Mar de Sitges.
  •  Mar Loire clausurarà l'acte. 
     

 


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Butlletí