VI Jornada de Governança del Litoral del Garraf

dijous, 17 novembre, 2022 - 09:00 a 14:30
Casa del Mar. Passeig Marítim, 63 Vilanova i la Geltrú, Vilanova i la Geltrú


 

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Servei de Medi Natural i Litoral del Consell Comarcal del Garraf organitzen la VI Jornada de Governança del Litoral del Garraf, que se celebra anualment. Cada edició es dedica al debat de temes de gestió del litoral:

  • Planificació i polítiques al litoral.
  • Projectes a la costa.
  • Cooperació i aliances.

Aquesta VI jornada es dedicarà a presentar i debatre sobre estratègies, plans i projectes, que donen resposta a l’embat del canvi climàtic a la costa. Hi parlarem de ciutats, participació ciutadana, noves eines tecnològiques i estudis científics, i del paper de les ciutats i les seves aliances en l’acció i la resiliència al litoral.

Hi són convidades administracions, centres d’investigació i entitats, per tal de compartir experiències i projectes.
 

Podeu descarregar el programa aquí 
Més informació


 

Organitzador: 
Consell Comarcal del Garraf
Destinatari: 
Adreçat a administracions, centres d’investigació i entitats, per tal de compartir experiències i projectes.
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Parcs naturals/Paisatge
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

El port Grand Marina de Vilanova i la Geltrú participa en la iniciativa, que pretén millorar la qualitat de l'aigua i la sostenibilitat a les zones portuàries

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Notícia

L'Ajuntament de Sant Celoni tornarà enguany a aplicar en algunes zones del municipi el manteniment diferenciat dels herbassars per potenciar-ne la sostenibilitat.

Butlletí