Acabada la instal·lació solar fotovoltaica al Casal Cultural d'Ullastrell

31/10/2022 - 12:51

La instal·lació, finalitzada el passat 23 de setmbre, a càrrec exclusiu del pressupost municipal de l'Ajuntament, té un cost de 29.947,50 (IVA inclòs), que s'amortitzaran amb 3 anys.

S'han instal·lat un total de 50 plaques i 23kWp. Aquesta instal·lació permetrà estalviar 131,52TgCO2/any, l'edifici tindrà una autosuficiència elèctrica del 40,75%. De l'energia produïda per les plaques solar se n'aprofitarà un 78,12% i la resta s'injectarà a la xarxa pública per tal de poder ser compensada a la factura elèctrica mensual i, per tant, aconseguir un estalvi econòmic. Aquesta acció ajuda a fer el canvi energètic a Ullastrell cap a les energies verdes, aviat també s'hi sumarà una instal·lació fotovoltaica a la llar d'infants el Cucut.

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

A Ullastrell, com en molts d'altres municipis del país, ha continuat creixent l'interès de les veïnes i veïns en a instal·lació d'energia solar fotovoltaica als seus habitatges. Ha augmentat en més d'un 800% la potència de generació d'energia fotovoltaica en un any.

Article

Terrassa participa en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible que enguany tracta sobre el nou model energètic.

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Butlletí