Eivissa pren mesures per incentivar l’estalvi d’aigua

29/09/2022 - 12:24

Tota l'illa es troba en prealerta per sequera des del passat 8 de setembre

L’Ajuntament d’Eivissa ha decidit aplicar mesures de conscienciació i d’estalvi d’aigua. Unes mesures preses per la Comissió municipal de sequera, davant el nivell de prealerta declarat a tota l’illa d’Eivissa des del passat 8 de setembre. La prealerta durarà 3 mesos. Segons explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, no es tracta d’una situació greu, però cal estar preparats.

No s’aplicaran restriccions pròpiament dites, però es farà una feina de comunicació i conscienciació per reduir el consum d’aigua entre la ciutadania i recomanacions per als grans consumidors, com hospitals o hotels. S’aturarà l’extracció d’aigua de pou i es farà una persecució intensa de les fuites d’aigua. També s’aturarà l’aigua de les fonts en parcs públics i es posarà un horari reduït per a les dutxes de les platges.

 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Després de sis setmanes de subministrament normalitzat, l’Ajuntament dona per finalitzades les mesures que es va veure obligat a imposar el passat mes de maig

Notícia

El volum d'aigua regenerada a l'àrea metropolitana de Barcelona s'ha multiplicat per 15, i ha passat de 3,8 hm3 a 56 hm3 en els últims quatre anys (2018-2022). Un 20 % del recursos destinats al consum d'aigua potable del territori metropolità ja provenen de la regeneració.

Article

Butlletí