365 dies per millorar la qualitat de l'aire

05/09/2022 - 09:35

 

En el marc de l'Agenda i el Calendari escolar del medi ambient i el desenvolupament del curs 2022-23, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat presenten aquest interactiu per complementar els coneixements dels alumnes sobre el tema de les agendes i calendaris d'enguany: la contaminació atmosfèria i la millora de la qualitat de l'aire.

L’agenda escolar d’aquest curs vol donar a conèixer aquesta realitat, per tal de conscienciar els nois i noies que la rebran de la importància de preservar l’aire que respirem. Amb aquest propòsit, quatre personatges ens acompanyaran per conèixer una mica més sobre la problemàtica i possibles solucions. Es tracta de joves amb els seus gustos i preferències, amb les seves inquietuds i, també, amb les seves pors. Coneixerem les seves històries vitals i, a través seu, descobrirem què podem fer per mantenir un aire més net.


 

Categories: 

Relacionats

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Article

Ja us podeu descarregar l'Agenda i el Calendari escolar del medi ambient pel curs 2023-24

Butlletí