Sessió en línia "La recàrrega del vehicle elèctric als municipis"

dijous, 16 juny, 2022 - 09:30 a 12:00
En línia



L'Institut Català d’Energia organitza la sessió “La recàrrega del vehicle elèctric als municipis” que tindrà lloc en línia el proper dijous 16 de juny a les 9.30h.

Durant la sessió s'explicarà la situació actual dels serveis de mobilitat elèctrica, i aspectes normatius i de gestió i adquisició de punts de recàrrega municipals. També es presentaran tres nous informes elaborats amb la col·laboració de Schlaich Dauss sobre els serveis municipals de recàrrega de vehicles elèctrics, l’ordenança reguladora de preus públics per a punts de titularitat municipal, i el context normatiu d’aquests serveis.

Al final de la sessió s'obrirà un torn de intervencions de les persones assistents per resoldre dubtes i rebre suggeriments i aportacions que enriqueixin els documents i puguin ser el més útils possible per als municipis. La sessió s’adreça a professionals tècnics de mobilitat dels municipis de Catalunya, als municipis que usen els serveis de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en relació a la mobilitat elèctrica, als tècnics de les diferents Diputacions, Consells Comarcals i altres entitats administratives que impulsin la mobilitat elèctrica a Catalunya.

Programa i el formulari d’inscripció 

 


 

Organitzador: 
Institut Català d’Energia - ICAEN
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

L’acord, impulsat per la cooperativa i acordat amb Promusa, permet a Som Mobilitat disposar d’un espai de lloguer i un punt de càrrega a l’aparcament del Monestir, on es troba el vehicle que utilitzen els socis i sòcies.

Notícia

Mataró Bus ha presentat tres nous autobusos híbrids, que rebaixen l’edat mitjana de la flota i suposen millores en la sostenibilitat ambiental, l’accessibilitat i la seguretat. El 68 % de la flota operativa de Mataró Bus ja és híbrida.

Notícia

L’oficina Premià Energia ha explicat com funcionarà el futur servei de cotxe elèctric compartit entre Ajuntament i ciutadania que es posarà en marxa aviat a partir d’un acord amb la cooperativa Som Mobilitat.

Butlletí