Sessió en línia "La recàrrega del vehicle elèctric als municipis"

dijous, 16 juny, 2022 - 09:30 a 12:00
En líniaL'Institut Català d’Energia organitza la sessió “La recàrrega del vehicle elèctric als municipis” que tindrà lloc en línia el proper dijous 16 de juny a les 9.30h.

Durant la sessió s'explicarà la situació actual dels serveis de mobilitat elèctrica, i aspectes normatius i de gestió i adquisició de punts de recàrrega municipals. També es presentaran tres nous informes elaborats amb la col·laboració de Schlaich Dauss sobre els serveis municipals de recàrrega de vehicles elèctrics, l’ordenança reguladora de preus públics per a punts de titularitat municipal, i el context normatiu d’aquests serveis.

Al final de la sessió s'obrirà un torn de intervencions de les persones assistents per resoldre dubtes i rebre suggeriments i aportacions que enriqueixin els documents i puguin ser el més útils possible per als municipis. La sessió s’adreça a professionals tècnics de mobilitat dels municipis de Catalunya, als municipis que usen els serveis de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en relació a la mobilitat elèctrica, als tècnics de les diferents Diputacions, Consells Comarcals i altres entitats administratives que impulsin la mobilitat elèctrica a Catalunya.

Programa i el formulari d’inscripció 

 


 

Organitzador: 
Institut Català d’Energia - ICAEN
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Reus treballa per fer créixer la xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a la ciutat a mesura que augmenta la demanda. L’Ajuntament ha completat la instal·lació de dos nous carregadors de càrrega ràpida de 50 kW. Concretament, s’han instal·lat al carrer de Jaume Vidal i Alcover i a la plaça de l’Estació, amb un pressupost d’adquisició i instal·lació de 70.000 euros.

Article

Els vehicles seran adquirits per TMB, amb el finançament de l'AMB provinent dels fons europeus Next Generation, i estaran destinats a línies dels municipis metropolitans. L'operació forma part de la renovació de la flota de Bus Metropolità, que fins al primer trimestre del 2023 incorporarà 304 vehicles nous. Amb aquesta renovació, la flota sostenible de Bus Metropolità passarà del 31 % actual al 64 % a principis de l'any vinent, entre vehicles híbrids i elèctrics.

Notícia

Sant Feliu de Guíxols ha posat en marxa una prova pilot de cotxe compartit entre la ciutadania. Per a fer-lo servir, l’usuari s’ha de descarregar una aplicació mòbil i des d’allà podrà reservar l’hora que més l’interessa.

Butlletí