Obertes les inscripcions per presentar projectes al "II Simposi d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental."

26/05/2022 - 09:32

El 7 de juliol, el Prat de Llobregat acollirà aquest espai de trobada entre els centres educatius, ens locals i entitats. Les inscripcions per participar-hi són fins al 3 de juny però teniu fins al 30 de juny per presentar els vostres projectes!

La seu de Fundesplai, al Prat de Llobregat (carrer del Riu Anoia, 44-54), acollirà el 7 de juliol el II Simposi d’Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental, un espai de trobada entre els diferents agents que treballen en el desenvolupament i la implantació d’aquests tipus de projectes: els centres educatius, els ens locals i les entitats ambientals. L’objectiu és compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.
 

Participació a l'Espai Àgora i a l'Espai Aparador
El termini d'inscripció finalitza el 3 de juny, el termini de presentació de projectes és fins al 30 juny.
 

Espai Àgora 
Centres educatius i entitats

En aquest espai, es faran presentacions de projectes d’aprenentatge servei i servei comunitari ambiental per part dels centres educatius. També es poden fer presentacions conjuntes entre els centres educatius i les entitats que hi han participat.  A més, els docents podran certificar les hores per part del Departament d’Educació.

Formulari d’inscripció a l’Espai Àgora
Instruccions per presentar el projecte a l’Espai Àgora

 

Espai Aparador 
Entitats i administracions

En aquest espai, les entitats que s’inscriguin podran presentar el seu pòster, material o recursos sobre el seu projecte.

Formulari d’inscripció a l’Espai Aparador
Instruccions per presentar el projecte a l’Espai Aparador

Emplena els formularis d’inscripcions corresponents.

Més informació


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

El Prat de Llobregat posa en marxa la campanya 'Objectiu 90' per fer front a la sequera. L'acció de sensibilització busca engrescar la ciutadania a sumar-se a un nou repte per estalviar aigua amb petits gestos quotidians.

Article

Més de 300 alumnes participen en el servei comunitari ambiental durant aquest curs

Article

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per conèixer els petits tresors naturals que tenim a tocar de casa

Butlletí