Finançament de l'adaptació al canvi climàtic

dijous, 26 maig, 2022 - 10:00 a divendres, 27 maig, 2022 - 12:00
Sessió virtual via Zoom

La Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i amb el suport tècnic d'Anthesis Lavola, organitzen el cicle de seminaris tècnics sobre accions locals d'adaptació al canvi climàtic.

A través d’aquest cicle es volen aportar i compartir coneixements fruit de les accions concretes d’adaptació que estan portant a terme diferents ajuntaments i ens municipals. 

La tercera sessió exposarà diversos mecanismes per actuar, el concepte del cost de no actuar i l'avaluació dels costos de l'adaptació. Tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig, de 10 a 12 h, a través de la plataforma Zoom. 

PROGRAMA

INSCRIPCIONS al formulari de l'enllaç

Les persones inscrites en anteriors sessions no cal us torneu a inscriure. Us farem arribar l'accés a les sessions virtuals directament.

Comptarem amb intervencions de:

Marc Sanglas, director de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic.

Viviana Pérez, tècnica de projectes de l'Àrea de Planificació Estratègica del Consell Comarcal del Maresme

Silvia Fernández-Campa, coordinadora de l’Àrea de Renaturalització i Resiliència Urbana de la Fundación Biodiversidad.

Patricia B. Llopis, especialista de desenvolupament urbà del Banc Europeu d’Inversions (EIB). En diferit.

Elena Veza, tècnica del Servei d’Emergència climàtica i educació ambiental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; Laura Noguera, tècnica del Departament de Planificació Estratègica de MCRIT i Tània Da Silva, Directora de Projectes de l’Àrea de Sostenibilitat de l’Institut Cerdà.

Alfonso Javier Garcia, Cap Negociat d’Instal·lacions de l’Ajuntament Molins de Rei; Laura Carbó, tècnica de medi ambient de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i, Maria Busquets, tècnica de promoció ambiental i medi ambient de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

Montse Martínez, responsable de R+D+i en la direcció de Canvi Climàtic i Resiliència d’Aquatec.

Javier Gómez, soci d’Arç Cooperativa.   

 

DOCUMENTACIÓ I RESULTATS del cicle de seminaris.


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

Prop de 700 estudiants d’entre 6è de primària i 2n d’ESO de les escoles i instituts de Viladecans han sortit al carrer per mesurar el perímetre i l’alçària de gairebé 1.300 arbres urbans de la ciutat, amb l’objectiu de quantificar el carboni emmagatzemat en aquests.

Article

Deu escoles de Vilanova i la Geltrú disposen d'estacions meteorològiques per mesurar i prendre consciència del canvi climàtic. S'han lliurat en el marc de l'escola de formació sobre adaptació climàtica del projecte SCORE.

Butlletí