Torna la Festa Verda i de la Biodiversitat de Mollet

29/04/2022 - 11:01

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat, un any més, la Festa Verda i de la Biodiversitat. La cita serà el diumenge 1 de maig, de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell.

Les activitats de la trobada són per a totes les edats i gustos amb l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible de la ciutat.

Alguns dels esdeveniments previstos en aquesta nova edició de la Festa Verda de Can Borrell són un taller d’hort urbà, activitats adreçades al compost, al planter i a la cuina saludable, un tast de la melmelada de taronges de Santa Rosa, l’exposició “Som gent de profit”, que es farà al Centre Cívic de Can Borrell, el taller “Som gent de profit” (de les 11 h a les 11.30 h i de les 11.45 h a les 12.15 h amb inscripció prèvia al mateix Centre Cívic de Can Borrell), una iniciació a l’scotter on s’ensenyarà a patinar al circuit dirigit pels riders del Team Radical360, o l’espectacle “La Botigueta” a càrrec de Tanaka teatre.

La Festa Verda de Can Borrell està organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb la col·laboració de Viles Florides; Consorci de Gallecs; Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental; Diputació de Barcelona; Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i Agència de Residus de Catalunya i l’INS Gallecs. 

 


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Notícia

Després d’acceptar la proposta que l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha fet als joves regidors i regidores que aquest curs formen part del Consell dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), a partir d’avui començaran a treballar per contribuir a minvar els efectes de l’emergència climàtica

Article


 

Quines són les energies renovables? Quina diferència hi ha amb aquelles que no ho són? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han formulat en una de les sessions d'Aprenem el Sol.

Butlletí