SETMANA DEL COMPOST 2022

diumenge, 1 maig, 2022 - 00:00 a dissabte, 7 maig, 2022 - 23:59

La Setmana Internacional del Compost 2022 es celebrarà de l’1 al 7 de maig i el lema és: “El compost: Per a la regeneració del sòl”.

L’aplicació de compost incrementa la salut del sòl, donant lloc a cultius més sans i rics en nutrients.

Gràcies a la matèria orgànica que aporta, es beneficia la regeneració del sòl i s’incrementa el segrest de carboni. El cicle de la matèria orgànica i l’aplicació al sòl del compost afavoreixen l’economia circular i la lluita  contra el canvi climàtic.

L’Agència de Residus, ha obert el període d’inscripció de les activitats que durant aquests dies de la setmana, entitats, sector agrari, ens locals i plantes de compostatge, organitzin per promoure aquesta valorització dels residus orgànics i els beneficis del compostatge.

- Inscriu la teva activitat. Accés al formulari d'inscripció

- Activitats de sensibilització i educació ambiental sobre el compost. Palau Robert 5, 6 i 7 de maig

- La fertilització orgànica amb compost. Jornada técnica: 05.05.2021 09:30h - 14:00h - Inscripcions obertes

Més informació


 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Té com a objectiu impulsar el sector i promoure els beneficis de la reutilització.

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat el que serà el nou espai de gestió i reutilització de productes “Com Nou”, el centre que permetrà tractar i recuperar materials en bon estat que es recullen a les deixalleries fixes i mòbils que gestiona la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Article

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha impulsat la publicació del conte d'en Peret Ganxet i el reciclatge.

Butlletí