Transició energètica i Indústria

dimecres, 23 març, 2022 - 10:30 a dijous, 24 març, 2022 - 12:00
Sessió virtual via Zoom

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, continuem el cicle de seminaris de transició energètica al món local del 2022 analitzant el paper del món local per impulsar la transició energètica a la indústria a través d'iniciatives i d’experiències de diferents entitats i administracions. 

PROGRAMA DEFINITIU

INSCRIPCIONS: xarxasost@diba.cat . Les persones ja inscrites al cicle no cal es tornin a inscriure

Anteriors sessions del cicle de seminaris

La transició energètica justa és la via més evident per abordar l'emergència climàtica i un dels tres pilars dels compromisos del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia. L’acció climàtica local ha de ser el punt de partida del procés, i ha d’implementar, com més aviat millor, l’eficiència i l’estalvi energètics i les fonts  renovables, eixos també fonamentals de la recuperació verda i la transició justa.

Per seguir aprofundint en el coneixement i en les experiències d’interès per a les ciutats i els pobles de la Xarxa, encetem un nou cicle de seminaris tècnics sobre transició energètica que dona continuïtat als que hem desenvolupat durant 2019, 2020 i 2021. 

L’organització d'aquesta sessió del cicle per part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat compta amb el suport de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de l’Institut Català d’Energia i Ecoserveis.  


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
27/11/2023 - 09:00
En línia i presencial al Centre Tecnològic Leitat (Carrer Innovació, 2, 08225, Terrassa)
Acte
13/09/2023 - 09:00
DFactory Barcelona

Butlletí