Nou canal de Youtube d'Acció Climàtica

Font: Diputació de Barcelona

03/03/2022 - 09:32

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona estrena el seu nou canal de Youtube, en coincidència amb el Dia Mundial de la Natura. 

El nou canal de Youtube té com a objectiu apropar a la ciutadania i als ens locals informació i coneixement per fer front als grans reptes ambientals. En ell trobareu material audiovisual que la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona produeix sobre educació ambiental, canvi climàtic, transició energètica, residus i economia circular, recursos hídrics, qualitat de l'aire i mobilitat, agrupat en categories i llistes de reproducció per facilitar la seva consulta.

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona té com a missió impulsar i acompanyar els ens locals en la implementació de les polítiques de sostenibilitat necessàries per afrontar l’emergència climàtica.

Amb el nou canal de Youtube, es complementa la informació que s’ofereix des del web corporatiu de Medi Ambient, el perfil de Twitter de l’Àrea d’Acció Climàtica (@AccioClimaDIBA) i el butlletí electrònic e-Ambient. La Gerència de Serveis de Medi Ambient també compta amb perfil a Facebook i Instagram per difondre la informació de l’Agenda Escolar de la Diputació de Barcelona, recurs d’educació ambiental adreçat a joves estudiants de secundària.  

Us podeu subscriure a l'enllaç.


 

Categories: 

Relacionats

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí