22è Congrés de l'APEVC: Pobles i ciutats en transformació de la infraestructura verda a la resiliència

dijous, 5 maig, 2022 - 00:00 a dissabte, 7 maig, 2022 - 23:59
Fira de Mollerussa . Av. del Canal, 25, 25230 Mollerussa, Lleida, Espanya

El congrés d’enguany ofereix l’oportunitat de reflexionar sobre com s’ha transformat la infraestructura verda. Els condicionants actuals, tant socials com ambientals, obren una nova mirada sobre el paper que té la gestió dels espais verds en la biodiversitat, la inclusió social i el canvi climàtic.

De la mà de reconeguts experts coneixerem experiències i enfocs necessaris que de ben segur ens ajudaran a adaptar-nos a la realitat actual i encarar els reptes del futur.

Es seguiran les mesures preventives contra la Covid que estiguin vigents en el moment de la trobada.

MÉS INFORMACIÓ I PROGRAMA


 

Organitzador: 
APEVC
Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Notícia

La millora, la primera que es du a terme en aquest espai litoral en molt de temps, s’iniciarà el segon semestre d’enguany i permetrà el recorregut de vianants i bicicletes entre les platges de l’Arrabassada i de la Savinosa

Notícia

L’Ajuntament de Reus engega el projecte per a la renaturalització i la resiliència de la ciutat, RENATUReus. I ho fa amb la licitació dels contractes per a la redacció dels projectes bàsic i executiu de les obres de naturalització d’entorns escolars i refugis climàtics a les escoles Pompeu Fabra, General Prim, Teresa Miquel i Marià Fortuny

Butlletí