Festival Sitges ReciclArt 2021

divendres, 26 novembre, 2021 - 00:00 a diumenge, 19 desembre, 2021 - 23:59
A Can Falç de Mar, Passeig de la Ribera 12. Sitges

El Festival Sitges ReciclArt 2021 arriba a la seva cinquena edició amb el mateix objectiu: sensibilitzar sobre les conseqüències dels nostres hàbits en la salut del medi ambient per mitjà d’accions lúdiques que exposin la realitat del que està passant en el oceà i les seves costes, a fi de que prenguem consciència de que un consum responsable de plàstics portarà com a resultat que hi hagi menys contaminació.

 

Menys és més: Menys plàstic a la mar, més salut per a tots

Cada dia som més els que recollim plàstics a les platges, com a exemple viu que la nostra acció, d’alguna manera no ha sigut en va. A més, el sol fet que el que hem recol·lectat sigui transformat en obres d’art a partir de allò que fins al moment era brossa, que alguna d’aquestes obres hagi provocat el somriure en més d’un de nosaltres i que amb elles hagin recuperat la dignitat perduda aquells residus, després d’acabar, per accident el seu viatge sense retorn a les nostres costes, donen motius més que suficients per seguir amb aquesta manera de fer, fruit de la creativitat, doncs gràcies a tot l’exposat, els residus que arribin a les nostres costes en el futur ja no seran el mateix, ni seran vistos de la mateix manera i és això el que dóna sentit a la nostra obra conjunta.

 

Programa Sitges ReciclArt 2021

La programació d’aquesta edició és la continuació de l’anterior i el resultat de continus canvis realitzats sobre el que hem assolit per a millorar de manera concreta l’objectiu primer, per tant el que ahir va ser una meta és avui on comença el proper repte, que ve a ser el mateix de sempre: visibilitzar la contaminació marina per plàstics amb el llenguatge propi de la creativitat.

Amb seu a Can Falç Mar, l’Exposició Sitges Reciclart presenta una selecció d’obres de creadors de l‘art responsable i del reciclatge,  i noves convocatòries obertes a la participació.

El planeta és per a tots la mateixa responsabilitat

#SitgesReciclArt21


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Notícia

Prop de 60 persones participen en la darrera jornada del Compromís Barcelona Plàstic Zero, on es van compartir bones pràctiques i diferents organitzacions de la ciutat van poder teixir aliances entre elles. L'Ajuntament de Barcelona ofereix una reducció del preu públic de recollida de residus comercials en cas d'aplicar accions de reducció o eliminació dels plàstics d'un sol ús.

Notícia

L’Ajuntament de Torrelles de Foix amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i la Diputació de Barcelona, inicia la campanya “Raons de pes” que fomenta la compra a granel en el comerç local per reduir els envasos d’un sol ús.

Butlletí