Websèrie Fem-ho

25/10/2021 - 09:45

En el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, les diferents entitats organitzadores fem un repàs d’alguns dels motius que tenim per canviar la nostra relació amb l’energia, i encara n’hi ha molts més! Cadascú té el seu. L’important és fer el salt al nou model energètic. Descobreix-los a la websèrie "Fem-ho!".

Ja heu triat el vostre? Doncs ara només hem de començar. Aquesta sèrie us explica de manera pràctica sis maneres de fer-ho, des de la contractació d’energia, fins a l’autoconsum, l’estalvi a casa, la mobilitat o l’ús de la biomassa.

De motius en sobren, fem-ho! «Fem-ho!» és una producció conjunta de l’Institut Català d’Energia, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, el Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona (CILMA), la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.


Idea i coordinació: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Enregistrament a: La Fàbrica del Sol - Ajuntament de Barcelona. Enregistrament, edició i producció: Iceberg Media.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article
En el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2022

Ens trobem a l’any 2030. L’escalfament global ha provocat un desgel sobtat dels casquets polars. Necessitem un equip que ens ajudi a aturar la pujada del nivell del mar. Aconseguireu superar la prova? Sea Level Rise Room és una activitat ludificada de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, elaborada per United Explanations.

Article

Campanya de sensibilització per afavorir la conservació de la natura quan es visiten els espais naturals.

Article

Necessitem una natura saludable, per tenir una vida saludable, ja que el nostre benestar coexisteix amb la salut del planeta. Per tot això, neix "Els Banys de Bosc", una activitat amb l'objectiu de reconnectar amb la natura, respectant-la i treballant per la seva cura i la salut dels veïns i veïnes del nostre municipi.

Butlletí