Per la Setmana de l'Alimentació Sostenible...

Font: Ajuntament de Barcelona

17/10/2021 - 21:51

Si som el que mengem, posem la taula amb el que volem ser. Respectant el medi ambient. Impulsant l'economia local. Amb salut per al veïnat. arriba la  Setmana Ciutadania de l'Alimentació Sostenible.

La Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible convida a entendre la relació entre els hàbits alimentaris i aspectes transversals com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut. Una setmana dirigida a la ciutadania, on podràs conèixer, reflexionar i debatre al voltant dels temes centrals dels següents itineraris.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Butlletí