Del camp a la taula

26/07/2021 - 15:12

A la web de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica trobareu l’àlbum interactiu “Del camp a la cuina: l’aventura de la producció ecològica”, un àlbum il·lustrat molt complert, que il·lustra el treball de la pagesia ecològica i segueix el producte ecològic des del camps i la granja fins al menjador (escolar), passant per la transformació, elaboració i comercialització del producte.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandemia de Covid 19, enguany la gran majoria d’activitats seran virtuals.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Parc Natural de la Serra de Collserola i la pagesia engeguen una campanya per conscienciar en el respecte als conreus i ramats.

Article

 

Hope! Estamos a tiempo és una docusèrie que combina històries emocionants, dades i reflexions sobre la crisi climàtica des d'una perspectiva optimista i rigorosa.

Article

Es presenta la nova guia Flora i Fauna del Parc Natural de la Serra de Collserola, en un acte emotiu que ha remarcat la biodiversitat de Collserola i la recerca que s’ha realitzat els darrers anys gràcies a la gran complicitat del món científic i naturalista. Els autors, Francesc Llimona i Toni Llobet, van oferir una visió detallada, i moltes vegades complexa, del procés de selecció i representació de les vora 1000 espècies presents a la guia.

Butlletí