Del camp a la taula

26/07/2021 - 15:12

A la web de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica trobareu l’àlbum interactiu “Del camp a la cuina: l’aventura de la producció ecològica”, un àlbum il·lustrat molt complert, que il·lustra el treball de la pagesia ecològica i segueix el producte ecològic des del camps i la granja fins al menjador (escolar), passant per la transformació, elaboració i comercialització del producte.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandemia de Covid 19, enguany la gran majoria d’activitats seran virtuals.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Nou curs, nous Agenda i Calendari per a la Transició Ecològica.

Article

L'informe Las amenazas físicas del cambio climático y su impacto social en España aborda la necessitat urgent de visibilitzar l'impacte directe del canvi climàtic en el benestar i la qualitat de vida de la societat espanyola.

Article

L’Hospital Universitari de Mataró participa en un projecte pioner europeu que avalua l’horticultura com a teràpia en Salut Mental.

Butlletí