Recuwaste 2021: La (R)evolució dels recursos

dimarts, 26 octubre, 2021 - 09:00 a dimecres, 27 octubre, 2021 - 14:30
Tecnocampus Mataró

RECUWASTE és el congrés de referència sobre la gestió dels recursos i els residus d’àmbit internacional organitzat pel Consorci de Residus del Maresme.

En aquesta edició 2021 RECUWASTE abordarà la (R)evolució dels recursos i com els canvis en la producció i el consum, sota el paradigma de l’economia circular, transformaran profundament el sector dels residus i exigiran a tots els actors –des d’administracions, organitzacions a consumidors– a pensar, treballar i actuar d’una altra manera. S’identificaran també les oportunitats i l’estat de les últimes tecnologies i la innovació aplicada a la gestió dels recursos per les administracions públiques i els operadors privats.

Coneixerem, amb ponents de primer nivell mundial, experiències internacionals pioneres i innovadores que ens ajudaran a pensar i identificar els canvis i oportunitats i a entendre com la sostenibilitat i la gestió intel·ligent dels recursos poden ser palanques que ens ajudin a la reactivació econòmica.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Notícia

Més de 700 professionals d’empreses, institucions i administracions públiques comparteixen idees per avançar en la gestió de residus

Notícia

El congrés professional de referència en la gestió dels residus i recursos tindrà lloc a Mataró els propers dies 14 i 15 de novembre. Les conferències i taules rodones, a càrrec de més de 60 experts d’alt nivell, se centraran en compartir coneixement i estratègies innovadores sobre com l’economia circular permet anticipar-nos a un futur més sostenible.

Butlletí