S’instal·len a escoles de L'Hospitalet de Llobregat papereres dissenyades per l’alumnat

05/07/2021 - 08:00

És una iniciativa del Consell de Nois i Noies per crear entorns escolars saludables i segurs i fer de L’Hospitalet una ciutat més sostenible

L’Ajuntament ha començat a instal·lar en diverses escoles de la ciutat unes papereres dissenyades per l’alumnat. Es tracta d’una de les propostes que ha treballat aquest curs el Consell de Nois i Noies per crear entorns escolars saludables i segurs i fer de L’Hospitalet una ciutat més sostenible. L’alcaldessa Núria Marín ha visitat les que ja s’han col·locat al voltant de l’Escola Ramon i Cajal.

Els escolars han dissenyat les imatges i els missatges per a unes papereres que es col·locaran al voltant dels centres educatius, en els quals destaquen la importància de la introducció de canvis en el present i el futur per a una ciutat més saludable i segura: com ara reciclar per millorar el medi ambient i utilitzar les papereres per col·laborar en mantenir neta la ciutat. Es tracta d’una iniciativa dels consellers i les conselleres de primària que tenien l’encàrrec de treballar el Pla de mobilitat de L’Hospitalet.

Les papereres tenen els colors del parxís —com els utilitzats al camí escolar segur— i un vinil amb el disseny seleccionat que han fet els infants de cada escola, acompanyats dels eslògans: “Alimenta’m que tinc gana”, “Deixa de contaminar i comença a reciclar”, “Un món més verd tindrem si no contaminem” i “Si el món vols millorar és necessari no contaminar”.

Inicialment, aquestes papereres s’ubicaran a l’Escola Santiago Ramón y Cajal, l’Escola Alegre, l’Escola Bernat Metge i el Col·legi Tecla Sala. Posteriorment, també s’instal·laran a l’Escola Santa Marta, l’Escola Pau Vila, l’Escola Pare Enric d’Ossó, l’Escola Menéndez Pidal, l’Escola Joan XXIII, l’Escola Balmes, l’Escola Pere Lliscart, l’Escola Sant Jaume, l’Escola Pau Sans, l’Escola Patufet Sant Jordi, l’Escola Màrius Torres i l’Escola Ernest Lluch.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsL'Hospitalet de Llobregat

Relacionats

Article

Vuit centres educatius de L’Hospitalet Llobregat participen en la IX Marató RE-M de l’Energia.​

Article

Les Escoles Sostenibles de l'Hospitalet de Llobregat s'han tornat a trobar per celebrar l'acte de cloenda del curs.

Notícia

600 alumnes d’una dotzena d’escoles i instituts de la ciutat han participat en una jornada d’educació ambiental a la llera del riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Tot un seguit d’activitats i tallers que han proposat els estudiants de secundària per  divulgar entre els més joves les conseqüències que  poden tenir les nostres accions sobre el medi ambient.

Butlletí