En marxa la instal·lació solar a una escola a Sant Pol de Mar

16/06/2021 - 12:28

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra el 5 de juny a tot el món, i Sant Pol de Mar han aprofitat el amb l'entrada en servei de les plaques solars fotovoltaiques de l'escola Sant Pau.

L'Alcalde Albert Zanca i la regidora de Medi Ambient, Isabel Llari, s'han acostat fins a l'equipament públic per veure de prop la instal·lació dels 70 panells solars, els quals són capaços de generar fins a 30 mil Kwh/any d'energia neta.

Gràcies a aquesta instal·lació ens podrem estalviar fins a 11.821 kg anuals d'emissions contaminants i es generarà el 43% de les necessitats d'electricitat del centre, fet molt remarcable atesa l'entrada en vigor de les noves tarifes del preu de la llum que encareixen el consum elèctric en les franges diürnes.
 

  • Potència Pic Instal·lada: 18.9 kWp
  • Potència Nominal: 17kW
  • Energia Anual Generada: 30.104 kWh
  • Quota d'Autoproducció Anual: 43%
  • Estalvi Emissions de CO2: 11.821 kgCO2/any


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Malgrat de Mar tindrà plaques solars per produir energia per a l'autoconsum de les oficines de la casa consistorial. Aquests dies es porten a terme els treballs d'instal·lació dels panells fotovoltaics que permetran obtenir un 37% d'autoconsum i reduir sis tones d'emissions de CO₂. 

Article

La nova instal·lació, sumada al motor de cogeneració, permetrà estalviar uns 603.261 kWh.

Notícia

La instal·lació, ubicada en una superfície de 10.000 metres quadrats del polígon industrial La Gavarra, tindrà una potència de 1.002,8 kW pic (potència màxima) i generarà, mitjançant prop de 2.200 panells, 1.454 MWh anuals d’energia verda. Amb aquesta actuació, es preveu un estalvi de 700 tones d’emissions de CO2 a l’any. L’energia generada es destinarà a la xarxa de la distribuïdora municipal.

Butlletí