SUNCINE | 28è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

Font: SUNCINEFEST

31/05/2021 - 10:10

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, SUNCINE en aliança amb ONU Medi Ambient de Mèxic i Promotora Ambiental presenta una Mostra en línia amb la pel·lícules guanyadores de la 27è edició del SUNCINE i un especial sobre la regeneració dels ecosistemes.

El Programa, apte per a tots els públics, podrà veure's de manera GRATUÏTA en tota Espanya i Mèxic mitjançant la plataforma APP del SUNCINE: app.suncinefest.com

A més comparteix amb nostros les nostres activitats presencials:

A Barcelona el dia 5 de juny a les 19h en la FILMOTECA DE CATALUNYA i amb la col.laboració de la Fundació Pau Costa, estrena exclusiva de la pel·lícula de National Geographic Documentary Films: REBUILDING PARADISE dirigida pel oscaritzat director Ron Howard.

A Cubelles el dia 3 de juny a les 19h en el Centre Social Joan Roig i Piera passi especial de la pel·lícula SEMBRADORAS DE VIDA de Diego Sarmiento i el dia 8 de juny a les 19h en el mateix Centre Social la presentació del llibre de la periodista Cori Calero: “Si el Cel és TornésVermell” amb la presència de la seva autora.

No t'ho pots perdre!

Segueix-nos en Facebook, Twitter i Instagram per a actualitzar la informació.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article


La Diputació de Barcelona ha presentat un mapa dels equipaments d’educació ambiental públics de la província de Barcelona, aprofitant la celebració el Dia Mundial de l'Educació Ambiental el 26 de gener. La Diputació en gestiona una tercera part.

Butlletí