Congrés de Qualitat de l'Aire 2021

dijous, 14 octubre, 2021 - 09:00 a divendres, 15 octubre, 2021 - 15:00
En línia

El 2n Congrés de Qualitat de l’Aire [www.congresaire.cat] tindrà un format virtual els dies 14 i 15 d’octubre de 2021.

L’objectiu és enfortir les eines de seguiment, activació i implantació de polítiques per la millora de la qualitat de l’aire al nostre territori.

Comptarà amb un total de 10 ponències destacades, diverses de caire internacional, un total de 11 taules rodones temàtiques que recolliran els eixos estratègics de l’esdeveniment: Zones de Baixes Emissions, Covid19 i qualitat de l’aire, modelització de la qualitat de l’aire a escala urbana i regional, rellevància de l’ozó i/o l’ús de bioindicadors entre d’altres.

Per últim, l’esdeveniment comptarà amb un espai de participació política local, la Cimera d’alcaldes/esses, i altres activitats complementàries de caire divulgatiu, com un videofòrum.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta, amb preinscripció obligatòria, l’aforament és limitat. Per accedir al formulari d’inscripció, clicar aquí.

l comitè impulsor de l’esdeveniment el formen la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Sabadell, i compta també amb un comitè tecnicocientífic que l’assessora, compost per l'Ajuntament de Barcelona, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, l’Autoritat Metropolitana del Transport, el CSIC, l’ISGLOBAL; la Plataforma de Qualitat de l’Aire, el Barcelona SuperComputing Center i el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya.


 

Etiquetes: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia
Especial Congrés de Qualitat de l'Aire

La segona jornada del Congrés de Qualitat de l'Aire reivindica més mesures, informació acurada i posar la ciutadania al centre.
Notícia

Les mesures preventives, el peatge urbà de les ZBE i el redisseny urbanístic marquen la primera jornada del Congrés de Qualitat de l'Aire a Sabadell.

Notícia
Especial Congrés de Qualitat de l'Aire

S'ha celebrat el tercer Congrés de Qualitat de l'Aire a Sabadell. Les cinc administracions organitzadores prioritzen garantir la salut pública amb exigents plans d’acció en mobilitat i les zones de baixes emissions.

Butlletí