L'Ajuntament de Vacarisses ja autoconsumeix l'energia del sol

Font: Ajuntament de Vacarisses

17/05/2021 - 13:37

Durant la primera setmana del mes de Maig, s'ha executat la instal·lació d'autoconsum fotovoltaic a la coberta de l'edifici de l'ajuntament de Vacarisses.

Amb una potencia nominal de 15 kW, es preveu generar uns 25.000 kWh anuals, amb el que es cobrirà el 42,6% del consum elèctric de l'edifici, el que suposarà un estalvi anual aproximat de 6.250 kg de CO2 i econòmic de 2.340€. El cost total de la instal·lació ha sigut de 16.355 €.

Amb aquesta, l'ajuntament disposa ja de 4 instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic (Poliesportiu, EB EL Cuc i EB El Xic), sumant un total de 33 kW instal·lats, i es preveu la instal·lació d'uns 30 kW més durant el que queda de 2021 en tres noves instal·lacions (La fàbrica, Casal de cultura i deixalleria).

L'Ajuntament de Vacarisses aposta per la implementació d'energies renovables, com la fotovoltaica, desenvolupant així el pla de transició energètica per tal de fer front a l'emergència climàtica.


.
 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Iniciades les obres de la instal·lació fotovoltaica al sostre de la pista poliesportiva que es convertirà en la comunitat energètica d'Ullastrell.

Notícia

Es tracta d’un projecte participatiu per compartir amb la ciutadania part de la generació fotovoltaica de les plantes instal·lades en edificis i equipaments municipals.

Notícia

Segons l'Informe anual d'energia i aigua 2023 de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, el consistori i els edificis i equipaments municipals han reduït el consum energètic, d'aigua i d'emissions generades

Butlletí