El senyor Riu, en audioconte

21/03/2021 - 19:19

El senyor Riu és un personatge misteriós que neix a les muntanyes, ens fa gaudir de la remor de l’aigua, ens dibuixa el paisatge, permet la vida dels animals i les plantes i finalment també fa funcionar els molins i les fàbriques i ens proveeix d’aigua per beure.

A continuació podeu gaudir del conte narrat en format audioconte. Per escoltar i compartir a casa o a l'aula.El conte va ser escrit especialment per al programa Va d’aigua per Teresa Duran (Barcelona, 1949), una de les autores de literatura infantil catalana més reconegudes -doctora en pedagogia, amb més de 100 llibres per a infants i joves- i ha estat il·lustrat per Mercè Tous (Barcelona),  una de les dibuixants emergents del nostre país.

I si en voleu saber més sobre la seva autora, la Teresa Duran, no us perdeu l'entrevista que li ha fet la Diputació de Barcelona i la lectura d'un fragment del conte que en va fer.

 

Per saber-ne més del Programa Va d'Aigua de la Diputació de Barcelona i els seus recursos educatius podeu seguir l'enllaç.


 

Relacionats

Article

Campanya de sensibilització per afavorir la conservació de la natura quan es visiten els espais naturals.

Article

Necessitem una natura saludable, per tenir una vida saludable, ja que el nostre benestar coexisteix amb la salut del planeta. Per tot això, neix "Els Banys de Bosc", una activitat amb l'objectiu de reconnectar amb la natura, respectant-la i treballant per la seva cura i la salut dels veïns i veïnes del nostre municipi.

Article

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha impulsat la publicació del conte d'en Peret Ganxet i el reciclatge.

Butlletí