Irene Cervera: "La paraula precarietat ha ressonat amb força en l'estudi sobre els professionals de l'educació ambiental'"

Parlem amb Irene Cervera Buisán, coordinadora de l’estudi “Diagnosi inicial sobre la professionalització del sector de l’educació ambiental”
Periodista
15/03/2021 - 13:54

Parlem amb Irene Cervera Buisán, la coordinadora de l’estudi “Diagnosi inicial sobre la professionalització del sector de l’educació ambiental” presentat aquest 26 de febrer al Congrés Nacional d’Educació Ambiental. L'informe ha aconseguit recollir l’experiència de prop de 300 professionals i més de 50 contractants, a través de qüestionaris, grups de discussió i entrevistes en profundita. L’objectiu principal ha estat fer una diagnosi de la situació del sector i identificar perfils i competències per fer aquesta feina, que avui resulta fonamental en el guiatge cap a la transició a un nou model de societat. Aquest estudi de diagnosi forma part del projecte per a la professionalització del sector de l’educació ambiental, iniciat des del Servei d’Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) de la Generalitat de Catalunya.

Des del Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) de la Generalitat de Catalunya s'impulsa el projecte per a la professionalització del sector de l’educació ambiental, iniciat des del Servei d’Educació Ambiental, amb un primer estudi de diagnosi. 

En aquest enllaç es pot trobar més informació, així com la presentació dels resultats i documents finals.

 
Podeu accedir aquí a l'informe. I a la web www.cnea.cat a la presentació i el vídeo del congrés.

 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Torelló impulsa el projecte de Xarxa Ciclable amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta en la mobilitat del municipi.

Acte
17/11/2025 - 09:00
Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.
Article

Durant el mes de maig s’ha fet una prova pilot de l’activitat amb un grup d’alumnes de l’IES Vic. El projecte és impulsat amb el suport de la Diputació de Barcelona i un recurs pedagògic desenvolupat per l’entitat ambiental ADEFFA (Associació de Defensa i Estudi de la Fauna i Flora Autòctona).

Butlletí