Treu-ne l’aigua clara

08/03/2021 - 09:29

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Treu-ne l’aigua clara, és una guia pensada perquè descobriu i conegueu què passa amb l’aigua que feu servir cada dia, tant la que es veu com la que no es veu, i pugueu començar a estalviar-ne.

La guia Treu-ne l’aigua clara va acompanyada d’unes fitxes de treball amb les quals podreu portar a terme una ecoauditoria de casa a vostra i tot això us permetrà:

  • Reduir el consum d’aigua
     
  • Estalviar diners
     
  • Implicar-vos en la nova cultura de l’aigua
     
  • Contribuir a cuidar el nostre planeta

Descobriu de qui és l’aigua, com arriba a casa vostra, on va un cop l’heu fet servir, quins aliments contenen més aigua virtual i quina petjada hídrica teniu, d’una manera fàcil i engrescadora.

Ens posem mans a l’estalvi?


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

600 alumnes d’una dotzena d’escoles i instituts de la ciutat han participat en una jornada d’educació ambiental a la llera del riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Tot un seguit d’activitats i tallers que han proposat els estudiants de secundària per  divulgar entre els més joves les conseqüències que  poden tenir les nostres accions sobre el medi ambient.

Article

El primer pas per estalviar aigua és saber quanta en consumeixes. Amb aquest interactiu us ensenyem a fer-ho en molt pocs passos.

Butlletí