Què ens explica la factura de l'aigua?

dilluns, 22 març, 2021 - 18:00 a dimarts, 23 març, 2021 - 18:59
Activitat telemàtica

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, el taller "Què ens explica la factura de l'aigua?" mitjançant la informació que ens dona una factura de l'aigua pretén reforçar els coneixements sobre el cicle integral de l'aigua i tots els elements que el conformen i capacitar a les persones participants de les eines per entendre i posar en valor l'aigua i la importància de fer-ne una bona gestió.

L'activitat és gratuïta i per participar en l'activitat cal fer inscripció prèvia al telèfon 671 33 23 12 o al correu assessoria.compartim@amb.cat

Organitzador: 
Àrea Metropolitana de Barcelona
Destinatari: 
Ciutadania
Contacte: 

Relacionats

Article

El total de reusencs que beuen quotidianament aigua de l’aixeta és d’un 43,6%, el percentatge més elevat des que Aigües de Reus du a terme la seva enquesta anual de satisfacció dels usuaris.

Notícia

El consum total d'aigua a la ciutat de Reus s'ha reduït un 12% en relació al mateix període de 2022, des que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va decretar l'alerta per sequera el passat 13 de juny.

Notícia
Afecta a 12 nous municipis

S'ha aprovat la declaració d'emergència per sequera als municipis que depenen de l'embassament de Darnius Boadella. S’adopta aquesta mesura arran del seu descens, amb un volum del 17% de la seva capacitat.

Butlletí