Conte "Menys soroll i més somriures"

dissabte, 13 març, 2021 - 16:00 a diumenge, 14 març, 2021 - 16:59
Conte telemàtic

El conte telemàtic "Menys soroll i més somriures" vol fer reflexionar sobre la importància de mantenir un so ambiental respectuós que vetlli per la qualitat de vida de les persones en els diferents contextos i situacions quotidianes. El conte proposa als infants relacionar diverses situacions que impliquen una alteració del que seria un so ambiental respectuós i hauran de proposar alternatives per a millorar i revertir situacions poc amables amb el medi acústic.

L'activitat és gratuïta i per participar en l'activitat cal fer inscripció prèvia al telèfon 671 33 23 12 o al correu assessoria.compartim@amb.cat

Organitzador: 
Àrea Metropolitana de Barcelona
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Les superilles de Barcelona afecten positivament la salut i el benestar del veïnat i les persones que en fan ús. Així ho conclouen diversos estudis observacionals, quantitatius i qualitatius realitzats, en el marc del projecte “Salut als carrers”, per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), que ha analitzat l’impacte en la salut i els seus determinants de les superilles implantades al Poblenou, a Sant Antoni i a Horta.

Notícia

La primera edició va comptar amb 350 aportacions ciutadanes que van permetre fer una fotografia dels diferents paisatges sonors a Catalunya durant el confinament

Notícia

La investigació, publicada a la revista ‘Nature Communications Biology’, constata que les praderies mostren lesions greus i permanents als òrgans sensorials després d’haver estat exposades a soroll antropogènic.

Butlletí