Jornada: Ciutats i Pobles Residu Zero

dijous, 18 febrer, 2021 - 16:00 a 18:00

Des de Rezero - Fundació per la prevenció de residus i amb la col·laboració de la resta d’entitats de l’Alianza Residuo Cero, ens agradaria convidar-vos, el proper 18 de febrer de 16.00 a 18.00 hores a participar al seminari online “Ciutats i Pobles Residu Zero”.

En el moment actual d’emergència climàtica, la implantació de mesures de residu zero per part del món local representa avançar cap a una major eficiència en l’ús de materials i energia i contribueix a donar sortides a la crisi econòmica i social tenint en compte la necessària sostenibilitat ambiental.

L'objectiu d'aquesta sessió és presentar i compartir casos pràctics d’aplicació de mesures Residu Zero a Ciutats i Pobles a nivell català, balear i estatal  i posar en valor el potencial del món  municipal envers la gestió sostenible dels residus municipals i els recursos.

Volem inspirar a administracions, entitats i a la societat civil per avançar cap a la reducció i el reaprofitament progressiu dels residus com a recursos i l’assoliment de municipis residu -i emissions- zero.

La sessió començarà a les 16.00 hores a través de la Plataforma Zoom i hi haurà dues parts: la primera seran breus càpsules de casos pràctics de Ciutats i Pobles Residu Zero i la segona consistirà en un debat interactiu. 

Enllaç a Zoom 

Inscripcions

L'esdeveniment estarà obert a la participació d'altres administracions i organitzacions de la societat civil de parla hispana d'Espanya i  Amèrica Llatina.

Adjuntem l'agenda i desitgem que sigui del vostre interès.


 

 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
30/01/2021 - 10:30
Article

L'objectiu de la ciutat de Barcelona és arribar al 55% de recollida selectiva l'any 2025. Per aconseguir-ho, la implantació de nous models de recollida de residus individualitzats porta a porta és clau.

Notícia

Pas endavant del Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses per augmentar la proporció de recollida selectiva al municipi. És per això que, aquesta setmana començaran a repartir dos nous cubells per a la recollida del rebuig i de la matèria orgànica necessaris per implantar el nou pagament per generació que s’aplicarà a partir de l’1 de gener de 2022.

Butlletí