Construïm un molinet de vent

dissabte, 6 febrer, 2021 - 16:00 a diumenge, 7 febrer, 2021 - 16:59
Activita telemàtica

El taller en línia Construïm un molinet de vent!, vol fer reflexionar al grup sobre la problemàtica de la generació d'energia i el canvi climàtic a través d'una activitat dinàmica que utilitza les manualitats. Durant el taller, es pintarà, retallarà i s'acoblarà un molinet de vent i s'aprofitarà per parlar de la problemàtica associada a la generació d'energia. Per últim, es reforcen els hàbits de consum responsable d'energia.

L'activitat és gratuïta i per participar en l'activitat cal fer inscripció prèvia al telèfon 671 33 23 12 o al correu assessoria.compartim@amb.cat

Organitzador: 
Àrea Metropolitana de Barcelona
Destinatari: 
Públic familiar
Contacte: 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

Prop de 700 estudiants d’entre 6è de primària i 2n d’ESO de les escoles i instituts de Viladecans han sortit al carrer per mesurar el perímetre i l’alçària de gairebé 1.300 arbres urbans de la ciutat, amb l’objectiu de quantificar el carboni emmagatzemat en aquests.

Article

Deu escoles de Vilanova i la Geltrú disposen d'estacions meteorològiques per mesurar i prendre consciència del canvi climàtic. S'han lliurat en el marc de l'escola de formació sobre adaptació climàtica del projecte SCORE.

Butlletí