Aparador virtual de ciència ciutadana i natura

28/01/2021 - 08:29

El 5 de desembre es va commemorar el Dia Internacional del Voluntariat i per celebrar-ho la Generalitat de Catalunya ha publicat un nou aparador virtual, amb més de 50 de projectes de ciència ciutadana que es desenvolupen a Catalunya, que es nodreixen i creixen gràcies a l’ajuda de milers de voluntaris d’arreu del país.  

Els trobareu amb un cercador, dividits per categories i amb una breu descripció. Per complementar-lo, també s'ha elaborat un llistat de decàlegs, guies de bones pràctiques i articles de referència, relacionats amb la ciència ciutadana en l’àmbit de la natura.

Aquest aparador s’ha realitzat en el marc del projecte Ciència Ciutadana i Natura, que neix amb l’objectiu de fomentar i crear sinergies entre els actors socials implicats en la ciència ciutadana en l’àmbit de la natura i per motivar accions de foment de la ciència ciutadana.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

La Biblioteca i el Departament municipal de Medi Ambient s'han adherit a la iniciativa, que inclou dues sortides al riu Mogent per fer una observació de l’ecosistema fluvial i plantejar propostes de millora per a aquell espai. 

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí