Aparador virtual de ciència ciutadana i natura

28/01/2021 - 08:29

El 5 de desembre es va commemorar el Dia Internacional del Voluntariat i per celebrar-ho la Generalitat de Catalunya ha publicat un nou aparador virtual, amb més de 50 de projectes de ciència ciutadana que es desenvolupen a Catalunya, que es nodreixen i creixen gràcies a l’ajuda de milers de voluntaris d’arreu del país.  

Els trobareu amb un cercador, dividits per categories i amb una breu descripció. Per complementar-lo, també s'ha elaborat un llistat de decàlegs, guies de bones pràctiques i articles de referència, relacionats amb la ciència ciutadana en l’àmbit de la natura.

Aquest aparador s’ha realitzat en el marc del projecte Ciència Ciutadana i Natura, que neix amb l’objectiu de fomentar i crear sinergies entre els actors socials implicats en la ciència ciutadana en l’àmbit de la natura i per motivar accions de foment de la ciència ciutadana.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Article

El servei de Gestió Forestal del Consell Insular de les Illes Balears ha elaborat un lot de recursos educatius sobre les principals formacions vegetals de les Illes Balears adreçat a complementar l’educació dels alumnes en matèria mediambiental.

Article

El corriol camanegre i l’ecosistema litoral” arriba a les escoles de la mà de la Diputació de València. L’àrea de Medi Ambient de la corporació oferix als ajuntaments una campanya informativa i de sensibilització dirigida a l’alumnat de Primària.

Butlletí